Klassiek interieur is terug van weggeweest!

klassiek, interieur, kleuren, behang, verf, belichting, decoratie

Wanneer we de term "klassiek interieur" horen, denken we onmiddellijk aan donkerbruine, oubollige of verouderde meubels. Maar niets is minder waar, klassiek interieur heeft zijn weg teruggevonden naar 2020 in een compleet andere stijl. 

Harmonie

Typisch kenmerkende voor deze nieuwe klassieke stijl zijn de afgeronde vormen. Modern en strak interieur bestaat vaak uit scherpe hoeken en vierkante vlakken. Het doel van het klassieke interieur is om de rust in je woning terug te laten keren zonder het op de woonkamer van je oma te laten lijken. Probeer de juiste balans te vinden tussen authentiek en modern.

Terug in de tijd 

Daarnaast zijn vintage meubels weer helemaal in! Door de jaren heen is duurzaamheid een hot topic geworden, deze lijn wordt natuurlijk ook doorgetrokken in de meubelindustrie. Wees dus niet bang om even langs de lokale kringloopwinkel te passeren om een nieuw topstuk voor je woonkamer aan de haak te slaan. 

50 tinten grijs

Vroeger werd er vaak gekozen voor een basiskleur voor verschillende ruimtes. Maar in 2020 is het allemaal wat speelser en spannender geworden. Kies voor een behang met leuk patroon of wissel verschillende kleuren met elkaar af om de gewenste look te creëren. Maak iedereen wakker met een kleurrijke lamp of kies voor neutrale pastelkleuren om weer te rust te komen. Interieurdecoratie in 2020 is voor de durvers, maar de keuze is aan jou!

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Signature Projects realiseert uw totaalinrichting vanaf de eerste schets tot de volledige afwerking. Hiervoor staan de jarenlange ervaring en know-how van de zaakvoerder garant.