Heroriëntering Signature Projects

 HERORIËNTERING SIGNATURE PROJECTS 

Na de moeilijke COVID-jaren en de steeds groeiende concurrentie van de online verkopen via het internet hebben wij besloten ons bedrijf een nieuwe wending te geven. Deze beslissing is tevens een rechtstreeks gevolg van een ongeval van de zaakvoerder in 2022 met blijvend letsel.

Wij gaan ons volledig toeleggen op ons basispakket:  het inrichten en renoveren van woningen. Tijdens de voorbije crisisjaren hebben wij extra expertise vergaard in het ontwerpen van keukens, badkamers en maatkasten. Ook gaan wij ons focussen op het herinrichten van woningen om ze te laten voldoen aan de nieuwe wetgeving en normen i.v.m. E-peil, warmterecuperatie enz.

Deze beslissing heeft wel als gevolg dat wij onze gekende showroom in Paal sluiten vanaf 8 juli 2023 en dat wij in de toekomst enkel op afspraak zullen werken. Wij laten ons bestaand cliënteel echter niet in de steek door ons te blijven inzetten voor extra-service en nazorg. U zal gewoon verder met ons kunnen werken zoals thans voor alles wat uw woning betreft, zelfs met een tikkeltje meer.

De confectie in eigen atelier wordt vervangen door een samenwerking met specialisten uit de branche.

Zo zal onze website www.signature.be en ons e-mailadres info@signature.be gewoon blijven bestaan en blijven we bereikbaar op het telefoonnummer 0476/92.13.26 op naam van André Huygens/Signature Projects. Een direct gevolg is evenwel dat wij onze bestaande voorraad gaan liquideren en overgaan tot uitverkoop. (zie afzonderlijk bericht)

Het was een moeilijke beslissing, maar ik ben overtuigd dat ze ons allen ten goede komt.

Tot spoedig.

Saskia Huygens, zaakvoerder

Signature Projects BV

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Signature Projects realiseert uw totaalinrichting vanaf de eerste schets tot de volledige afwerking. Hiervoor staan de jarenlange ervaring en know-how van de zaakvoerder garant.